Heeft u vragen, of wilt u meer informatie?

Bel direct! >

Mail direct! >

  • ✔ Comfortabel schoeisel op maat
  • ✔ Diverse modellen en kleuren
  • ✔ Snelle service en korte levertijd

De beste zooltjes voor hielspoor in regio Nijmegen

Eén van de beste zooltjes voor hielspoor vindt u bij ons orthopedische bedrijf in de omgeving van Nijmegen. Steeds meer mensen kampen met de pijnklachten in hun voeten door hielspoor. Bij hielspoor heeft u veel last van een pijnlijke pees die aan de onderkant van de hiel vastzit. Wanneer u vervelende klachten zoals hielspoor ervaart, kunt u het best een bezoek brengen aan Eemers Orthopedische Schoentechniek, gevestigd in het dorp Malden.

Uw klachten verzachten met de beste zooltjes voor hielspoor

Door overbelasting van de voeten kunt u last krijgen van hielspoor. Het zorgt voor een scherpe en langdurige pijn onder de hak waar u moeilijk vanaf komt. Onze speciale zooltjes zijn de beste zooltjes voor hielspoor om uw pijnklachten te verhelpen. Ze bestaan uit een goed passend voetbed, speciaal voor u op maat gemaakt, wat voor betere drukverdeling en demping onder de hak zorgt. U krijgt de juiste steun onder de middenvoet waardoor de stand van uw voet wordt gecorrigeerd en het lopen of staan minder pijnlijk wordt. Wanneer de pijn blijft aanhouden, kunnen we u eventueel helpen met het vinden van alternatieven, zoals het dragen van steunzolen. Mocht u andere voetklachten ervaren, dan kunt u uiteraard ook bij ons terecht voor andere aanpassingen om op goed schoeisel te lopen. Samen met onze schoentechnicus kijken we welk orthopedisch product uw klachten het beste verhelpt. Indien u last heeft van platvoeten, kunt u ook bij ons terecht om speciale steunzolen voor platvoeten te kopen.

Herstel door onze speciale hielspoor zolen

Om te herstellen van hielspoor is het belangrijk om hier de beste zooltjes voor te dragen. Bent u het zat om voortdurend met pijn te lopen en wilt u van deze scherpe pijn afkomen? Kom snel bij ons schoentechniekbedrijf langs en herstel door onze speciale hielspoorzooltjes. Voor vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 0246418165, maar u mag ook een e-mail sturen naar info@eemers.com.