Heeft u vragen, of wilt u meer informatie?

Bel direct! >

Mail direct! >

  • ✔ Comfortabel schoeisel op maat
  • ✔ Diverse modellen en kleuren
  • ✔ Snelle service en korte levertijd

Bij ons kunt u brede schoenen laten maken in regio Nijmegen

Onze orthopedische schoentechnicus staat voor u klaar om extra brede schoenen te laten maken in de buurt van Nijmegen. Bij Eemers Orthopedisch Schoentechniek in Malden zijn we gespecialiseerd in het vervaardigen van orthopedische producten op maat. Wanneer u last heeft van brede voeten kan het lastig zijn om een passend schoenpaar te vinden. Wij helpen u graag met het vinden van het perfecte paar of het op maat laten maken van brede schoenen.

Brede schoenen op maat laten maken

Wanneer u brede voeten heeft, bent u waarschijnlijk geneigd om uw schoenen een maatje groter te kopen of u hoopt dat de schoenen gedurende het dragen nog uitlopen. Toch zorgt dit niet voor een oplossing en krijgt u last van pijn of andere klachten. De beste oplossing voor brede voeten is het op maat laten maken van (semi-) orthopedische schoenen. Onze schoentechnicus zal uw schoenen aanmeten, zodat deze perfect passen en kwalificeren als goed schoeisel.. Wij maken speciaal schoenen voor pijnlijke voeten, zodat iedereen comfortabel en langdurig kan bewegen. Orthopedische schoenen kunnen we in veel verschillende kleuren en modellen maken. We kunnen de schoenen laten maken op basis van uw voorkeuren. Zo loopt u met mooie schoenen die goed passen. Daarnaast maken wij ook semi-orthopedische schoenen, dit zijn schoenen die gedeeltelijk fabrieksmatig en gedeeltelijk individueel vervaardigd zijn.

Kies uit een breed scala aan modieuze schoenen

Kom snel langs bij ons orthopedisch bedrijf voor het aanmeten van uw schoenen. Kies samen met onze schoentechnicus het model en de kleur dat bij u past. Neem gerust contact met ons op via 0246418165 of stuur een e-mail naar info@eemers.com om uw wensen te bespreken.