Wij zijn een SEMH-erkend bedrijf

De SEMH1 is een keurmerkinstituut welke
een kwaliteitserkenningsregeling uitvoert waaraan wij ons hebben verbonden.
Jaarlijks wordt ons bedrijf door SEMH getoetst op product- en organisatiekwaliteit. 

 

Ons bedrijf is tevens een SVGB-erkend leerbedrijf. De SVGB2 is een kennis- en opleidingencentrum voor uniek en specialistisch vakmanschap. Wij mogen leerlingen opleiden tot orthopedisch schoenmaker. Deze opleiding is praktijkgericht; 4 dagen in de week in de bedrijfspraktijk leren en ervaring opdoen, en 1 dag in de week naar school.

SEMH - SVGB

1 SEMH:

Stichting Erkenningsregeling Leverancier Medische Hulpmiddelen


2 SVGB:

Stichting Vakopleidingen voor
de Gezondheidstechnische Beroepen
en Ambachten

Gerard_

 

Gerard

Gerard is orthopedisch schoenmaker. Hij heeft eerst als schoenmaker gewerkt en is daarna het orthopedisch schoentechnisch vak gaan leren. Sinds 1992 heeft Gerard ervaring opgedaan bij diverse bedrijven en is in 2002 gestart met het bedrijf Eemers orthopedische schoentechniek. Gerard verzorgt het aanmeten en vervaardigen van het schoeisel, en begeleidt u van A tot Z bij het maken van keuzes omtrent uw schoenen; voorzieningen, aanpassingen, model, leersoort, de kleur etcetera.

Jaap

 

Jaap

Jaap is de rechterhand van Gerard. Hij komt uit een familie van orthopedisch schoenmakers; zijn opa was orthopedisch schoenmaker, zijn vader is ook orthopedisch schoenmaker. Jaap is orthopedisch schoenmaker.

 

 

 

Cindy_

 

Cindy 

De administratie wordt verzorgd door Cindy, waaronder de correspondentie met de diverse zorgverzekeraars over vergoedingen, offertes en machtigingen voor orthopedisch schoeisel. Heeft u vragen over de afhandeling van het papierwerk met uw zorgverzekeraar, dan kunt u
bij Cindy en/of Gerard terecht.