Heeft u vragen, of wilt u meer informatie?

Bel direct! >

Mail direct! >

  • ✔ Comfortabel schoeisel op maat
  • ✔ Diverse modellen en kleuren
  • ✔ Snelle service en korte levertijd

Wij maken speciale schoenen voor pijnlijke voeten in regio Nijmegen

Bij Eemers Orthopedisch Schoentechniek, gevestigd in de buurt van Nijmegen, zijn we gespecialiseerd in het maken van schoenen voor pijnlijke voeten. We bieden een divers aanbod aan orthopedische producten aan, zodat we iedereen met voetklachten van dienst kunnen zijn. De schoenen die door onze schoentechnici in Malden worden gemaakt zijn modieus en bieden de juiste ondersteuning om uw pijnklachten te verminderen of te verhelpen. Onze schoenen zijn uitgerust met een goed voetbed en lopen comfortabel. De keuze is uitgebreid, zodat u schoenen kunt dragen die goed bij u passen.

Voorkom klachten met trendy schoenen voor pijnlijke voeten

Het is natuurlijk ontzettend vervelend als u klachten heeft, maar geen goede schoenen voor pijnlijke voeten kunt vinden. Bij ons orthopedisch bedrijf helpen we u graag met het vervaardigen van op maat gemaakt schoeisel om uw pijnklachten te verminderen. Voet- en enkelklachten kunnen in veel verschillende vormen voorkomen tijdens het lopen en staan. Helaas zijn de meeste voetklachten niet binnen één dag verholpen. Wanneer uw pijnklachten regelmatig en langdurig aanhouden, heeft u mogelijk orthopedische schoenen nodig. Onze schoentechnicus vervaardigt ook semi-orthopedische schoenen. Deze zijn gedeeltelijk fabrieksmatig vervaardigd speciale aanpassingen aan dit schoeisel, zoals bijvoorbeeld een verhoging, een afwikkelbalk of een zoolverstijving. Onze schoenmaker is naast het vervaardigen van orthopedische producten ook gespecialiseerd in het uitvoeren van speciale schoenaanmetingen, zoals artrodese schoenmetingen. Wanneer u brede voeten heeft zitten normale schoenen vaak niet goed. In dit geval kunnen wij ook extra brede schoenen vervaardigen die genoeg ruimte geven aan uw voeten.

Zorg goed voor uw voeten en kom snel langs om aan te meten

U heeft uw voeten iedere dag nodig en daarom is het belangrijk om goed voor ze te zorgen. We willen graag dat u comfortabel en langdurig kunt lopen zonder pijnklachten te ervaren. U kunt gerust bij ons orthopedisch bedrijf langskomen voor een gratis adviesgesprek. Samen verhelpen we de klachten van uw pijnlijke voeten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via 0246418165 om uw klachten en wensen te bespreken.