Heeft u vragen, of wilt u meer informatie?

Bel direct! >

Mail direct! >

  • ✔ Comfortabel schoeisel op maat
  • ✔ Diverse modellen en kleuren
  • ✔ Snelle service en korte levertijd

Steunzolen voor platvoeten kopen in de buurt van Nijmegen

Wanneer u steunzolen voor platvoeten wilt kopen in de buurt van Nijmegen, bent u bij Eemers Orthopedische Schoentechniek aan het juiste adres. Bij ons orthopedisch bedrijf in Malden kunt u langskomen voor het aanmeten van steunzolen voor platvoeten. Platvoeten zijn vaak een aangeboren afwijking, maar kunnen ook later ontstaan door verminderde spierkracht. Ze kunnen voor klachten zorgen wanneer u geen goede ondersteuning draagt. Onze inlegzolen corrigeren de stand van uw voeten, zodat het doorzakken van de voeten wordt voorkomen.

Steunzolen tegen platvoeten kopen

U kunt het beste steunzolen tegen platvoeten kopen om de voeten te ondersteunen, zodat deze in de normale stand terugkomen en het verder doorzakken van de voeten voorkomen. Ze zorgen ervoor dat uw hielbeen in de goede positie komt te staan en de binnenzijde van uw voet wordt verhoogd. Onze op maat gemaakte steunzolen geven extra steun tijdens het lopen en demping om uw voeten minder te belasten. De zolen zorgen voor extra comfort en een betere stand van uw voeten. Wij verkopen overigens ook andere orthopedische producten, zoals goed schoeisel voor pijnlijke voeten en de beste zooltjes voor hielspoor. Alle producten uit ons assortiment worden op maat vervaardigd, op basis van uw wensen en voorkeuren. Wanneer u bij ons op locatie langskomt, kijkt u samen met onze orthopedische schoentechnicus naar de beste oplossing om uw klachten te verhelpen of te verminderen.

Verbeter uw looppatroon

In combinatie met goed schoeisel zijn ondersteunende zolen de beste oplossing voor uw platvoeten. Voorkom pijn in uw voeten, rug en knieën en verbeter uw looppatroon door onze speciaal vervaardigde zolen te dragen. Kom gerust bij ons schoentechniekbedrijf langs voor het aanmeten van de steunzolen en dan loopt u binnen de kortste keren als een kieviet. Voor vragen mag u altijd contact met ons opnemen via 0246418165.