Hieronder volgt een overzicht van ons productaanbod:

  • Orthopedische schoenen (OSA)

  • Semi-orthopedische schoenen (OSB)
  • Arthrodese-kokers/Voetprothesen/
    Enkel- en voetorthesen)
  • VLOS (Voorlopig Orthopedisch Schoeisel)
  • Steunzolen/Supplementen/Inlegzolen
  • OVAK (Orthopedische Verandering Aan Konfectieschoen), bijv. afwikkeling of pronatiewig
  • Verbandschoeisel (Pulman)

Wilt u meer informatie?

Voor vragen of het maken van
een afspraak kunt u contact opnemen
met de heer Gerard Eemers,
orthopedisch schoentechnicus.
T 024 - 641 81 65 of via
info@eemers.com

 

Bel mij terug! >

Wij zijn een ambachtelijk bedrijf met een moderne tint

 

Bent u op zoek naar een orthopedisch schoentechnicus? Dan bent u bij Eemers Orthopedisch Schoentechniek aan het juiste adres! Wij zijn een orthopedisch bedrijf uit Malden, gelegen ten zuiden van Nijmegen. Onze belangrijkste activiteit is het maken van orthopedische schoenen die goed bij u passen. Om u een volledige service aan te bieden, maken wij ook aanpassingen aan confectieschoenen uit de winkel. Denk hierbij aan een verhoging of afwikkeling onder uw schoenen. Onze orthopedische schoenen verminderen uw (pijn)klachten, waardoor u lekkerder kunt lopen. Wilt u langer kunnen lopen of minder pijn tijdens het lopen? Laat ons weten wat uw klachten en/of aandoeningen zijn en vandaaruit helpen we u graag verder.

 

Mooie schoenen om uw klachten te verhelpen

Uiteraard moeten onze orthopedische schoenen prettig lopen en uw klachten verminderen. Wij vinden het daarnaast heel belangrijk, en u waarschijnlijk ook, dat wij móóie schoenen voor u maken. U heeft een ruimte keus uit Italiaans leder van hoge kwaliteit. Kies uit een breed scala aan kleuren en soorten leder. Bezoek onze showroom om de verschillende opties te bekijken. Heeft u toch iets anders in gedachte, dan hebben wij ook stalenbossen, waarin vele lederstalen zitten. Het leder van uw keuze kan besteld worden en is binnen een paar dagen bij ons bedrijf. Onze aangepaste schoenen en steunzolen worden ambachtelijk vervaardigd in Nederland. Onze orthopedische schoentechnicus staat altijd klaar voor u klaar om u te helpen. Of dit nu gaat om steunzolen, een orthopedische schoenmeting of een artrodese schoenmeting, dat maakt niet uit!

 

Kom langs in onze showroom voor schoeisel op maat

 

Aarzel niet om onze showroom te bezoeken en de mogelijkheden voor goed schoeisel te bespreken. Wij krijgen veel vragen over de vergoeding van de zorgverzekeraar, hoe de procedure verloopt tijdens het schoenen maken of wat de levertijden zijn. U vindt veel informatie over ons en onze producten via de website, maar twijfel niet om te bellen of een e-mail te sturen.